Projektet tuaja jane ne duart e duhura

Ne e dime qe biznesi juaj ka nevoje qe projektet e printimeve te jene ne cilesine maksimale dhe te dorezohen sa me shpejt. Prandaj në Classic Print i konsiderojme projektet tuaja si projektet tona. Stafi yne, ekipi i sherbimit te klientit do te bashkpunojnë se bashku per qellimet tuaja, gjithashtu do te gjejnë zgjidhjen me perfekte qe porosia te qendroje brenda buxhetit te caktuar dhe gjithashtu ti lehtesojë proceset tuaja. 

Duke filluar nga printimet me te thjeshta deri te printimet me dizajnet me te nderlikuara, projekti juaj do jete ne duart e sigurta tek Classic Print. Ka me mire sesa te bashkepunoni me njerez qe vertete interesohen per projektet tuaja?

Nuk do deshironi nje ekip qe mirepret nje sfide te komplikuar, punon me problemet dhe i zgjidh ato ne formen me ideale? Në Classic Print ne i konsiderojme klientet tane kolegë, gjithashtu deshirojme qe ju te ndiheni sa më komod ne marredhenien tuaj me grupin tonë.
 

 

Konsultime

 

Nëse ne do të përfshihemi që në fillim të projektit tuaj, ju do të kurseni kohën dhe paratë. Ndiqni keto hapa te thjeshte, perpara se te nisni nje projekt per shtyp. Telefono ne numrin +355 67 60 00 151 dhe kerkoni te flisni me menaxherin.

 

Makineritë

 

 • Parapergatitje Lastre
 • Shtyp Rrotativ
 • Shtyp I Sheshte
 • Makineri Liberlidhje
 • Linja e Kutive 

 

Produktet

 

 • Gazeta, Revista
 • Liber Shkollor Liber Artistik
 • Broshura/Fl.palosje/Fl.volante
 • Punime Speciale
 • Kuti dhe amballazhe te ndryshme
 • Prodhim Cantash

Shtypshkronja Classic Print

Classic Print eshte nje shtypshkronje me standarte Europiane me nje staf te specializuar dhe me asistence teknike e pajisur me teknologjine e fundit qe disponon makineri te shtypit offset dhe rrative si dhe linjen e kutive.

Classic Print ofron shёrbimet e mëposhtme për tregun Shqiptar dhe Ballkanas: Dizajnin dhe printimin e posterёve, fletёpalosjeve, broshurave, revistave, librave, certifikatave, ftesave, katalogjeve, kartvizitave, kalendarёve, kutive dhe materialeve tjera promovuese.

 

 

Klientët Tanë

Classic Print

“Classic Print” ofron shërbimet më cilësore në tregun e printimeve si gazeta, revista, libra, materiale publicitare, certifkata, fatura të cilësisë të lartë me elementë sigurie, të cilat janë një pjesë e gamës së artikujve që ofron kjo shtypshkronjë.

Stafi specializuar me një eksperiencë shumë vjeçare realizon punime nga më cilësoret në treg. Makineritë e “Classic Print” janë nga më cilësoret në tregun shqiptar.

Oferta e Fundvitit

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit nga Classic Print!
Ju falenderojmë që u rregjistruat!