Graphic Design

You are here

 

Nje ekip dizajnesh te specializuar, profesional dhe plot eksperience te cilet jane te gatshem per te ndihmuar dhe te bashkpunojne me cdo klient, kjo sepse puna ne grupe sjelll gjithmone idete me te mira dhe zgjidhjen ideale.

  • Perdorimi i afte dhe mjeshteror i teknologjise te ndryshme te printimit
  • Pune profesionale me programin Adobe dhe programe te tjera.

 

Procesi i Punës në Classic Print

Konsultim Profesional

 

Pregatitja e porosisë

 

Printim - Prodhim

 

Shpërndarje

 

 

 

Klientët Tanë

Classic Print

“Classic Print” ofron shërbimet më cilësore në tregun e printimeve si gazeta, revista, libra, materiale publicitare, certifkata, fatura të cilësisë të lartë me elementë sigurie, të cilat janë një pjesë e gamës së artikujve që ofron kjo shtypshkronjë.

Stafi specializuar me një eksperiencë shumë vjeçare realizon punime nga më cilësoret në treg. Makineritë e “Classic Print” janë nga më cilësoret në tregun shqiptar.

Oferta e Fundvitit

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit nga Classic Print!
Ju falenderojmë që u rregjistruat!