Konsultime

You are here

Konsultim Profesional

Konsultimi profesional i printimit eshte nje pjese thelbesore e asaj qe ne bejme. Ne e konsiderojmë punen tonë të jetë shumë me teper sesa thjeshtë menaxhimi i projekteve tuaja dhe dergimi i tyre ne kohe. 

Për ne eshte nje marrëdhenie personale per cdo klient. Stafi i Classic Print eshte i gatshem per t'ju udhëhequr në çdo hap të procesit.

Ne mund t'ju ofrojmë këshilla të kualifikuara për: 

  • Zgjedhjen e letres më të mirë per projektin tuaj
  • Realizimin e dizajnit 
  • Qëndrimi brenda buxhetit te caktuar
  • Realizimin e printimeve me çmimet me te lira ne treg

 

Procesi i Punës në Classic Print

Konsultim Profesional

 

Pregatitja e porosisë

 

Printim - Prodhim

 

Shpërndarje

 

 

 

Klientët Tanë

Classic Print

“Classic Print” ofron shërbimet më cilësore në tregun e printimeve si gazeta, revista, libra, materiale publicitare, certifkata, fatura të cilësisë të lartë me elementë sigurie, të cilat janë një pjesë e gamës së artikujve që ofron kjo shtypshkronjë.

Stafi specializuar me një eksperiencë shumë vjeçare realizon punime nga më cilësoret në treg. Makineritë e “Classic Print” janë nga më cilësoret në tregun shqiptar.

Oferta e Fundvitit

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit nga Classic Print!
Ju falenderojmë që u rregjistruat!