Order Online

You are here

Ju falenderojme qe po konsideroni Classic Print si zgjedhje ne projektin tuaj. Ne do jemi te gatshem t’ju japim ide dhe vleresim specifikave tuaja.

Nese nuk jeni në dijeni ose të pa vendosur rreth printimit, mos u shqetesoni. Thjesht na qartesoni gjithe informacionin qe mundeni rreth projektit dhe stafi yne do ju mbaje në kontakt per cdo gje.

Nëqoftëse keni pergatitur cdo specifike rreth projektit tuaj, thjesht kompletoni kerkesat e mepshtme.

Informacion rreth projektit

Klientët Tanë

Classic Print

“Classic Print” ofron shërbimet më cilësore në tregun e printimeve si gazeta, revista, libra, materiale publicitare, certifkata, fatura të cilësisë të lartë me elementë sigurie, të cilat janë një pjesë e gamës së artikujve që ofron kjo shtypshkronjë.

Stafi specializuar me një eksperiencë shumë vjeçare realizon punime nga më cilësoret në treg. Makineritë e “Classic Print” janë nga më cilësoret në tregun shqiptar.

Oferta e Fundvitit

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit nga Classic Print!
Ju falenderojmë që u rregjistruat!