Rreth Nesh

You are here

 

"Classic Print" ka investuar ne blerjen e makinerive me te reja te shtypit duke ofruar keshtu teknologjine moderne per prodhimin e produkteve ne perputhje me kerkesat e klienteve. Ne besojmë ne risite e reja, teknologjite qe sjellin zhvillimin e kompanise. Duke u bazuar ne kete strategji, beri te mundur futjen e makinerive te teknologjise moderne si makineria "Roland Favorite (UV)" e cila eshte zhvillimi më i fundit i shtypit plastik me punimet si llakime, llakime zonale, punime me varak, kartevizita plastike, mouse tab, etj, si edhe makinerine e celefonimit.

‘Classic Print’ ёshtё njё nga kompanitё udhёheqёse tё shtypit nё Shqipëri. ‘Classic Print’ ka bashkёpunim me shumë kompani të njohura private në vend. Gjithashtu, ka bashkëpunim edhe me institucionet mё tё larta tё Shqiperisë.

Disa nga klientёt tanё tё rёndёsishёm janё edhe: Balfin, Neptun, Carrefour, KLSH, Vodafone, Hygeia, Salus, UAMD, SIGAL, Vas Group, etj.

Classic Print ofron shёrbimet e mëposhtme për tregun Shqiptar dhe Ballkanas: Dizajnin dhe printimin e posterёve, fletёpalosjeve, broshurave, revistave, librave, certifikatave, ftesave, katalogjeve, kartvizitave, kalendarёve, kutive dhe materialeve tjera promovuese.

Qёllimi ynё kryesor nё punёn tonё ёshtё ofrimi i shёrbimeve cilёsore dhe ndёrtimi i raporteve korrekte me klientёt tanё. 

Ne, rregullisht, pёrpiqemi tё sigurohemi qё klientёt tanё janё plotёsisht tё kёnaqur me shёrbimet dhe produktet tona. Synim yni i vazhdueshëm është qё porosia juaj tё arrijё atje KU ju dёshironi, ashtu SIÇ ju dёshironi dhe atёherё KUR ju dёshironi! Reputacioni ynё ёshtё i ndёrtuar mbi kёto premtime!


 

Procesi i Punës në Classic Print

Konsultim Profesional

 

Pregatitja e porosisë

 

Printim - Prodhim

 

Shpërndarje

 

 

 

Klientët Tanë

Classic Print

“Classic Print” ofron shërbimet më cilësore në tregun e printimeve si gazeta, revista, libra, materiale publicitare, certifkata, fatura të cilësisë të lartë me elementë sigurie, të cilat janë një pjesë e gamës së artikujve që ofron kjo shtypshkronjë.

Stafi specializuar me një eksperiencë shumë vjeçare realizon punime nga më cilësoret në treg. Makineritë e “Classic Print” janë nga më cilësoret në tregun shqiptar.

Oferta e Fundvitit

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit nga Classic Print!
Ju falenderojmë që u rregjistruat!