Shpërndarje

You are here

 

  • Ne punojme me partnere logjistike te besueshem dhe dorezojme ne kohe 99.6% te produkteve qe dalin.
  • Dorezeimi i produkteve ne nje ose disa adresa te ndryshme.
  • Dergimi i produkteve brenda dhe jashte Shqiperie.

Koha e dergimit ne qytete/shtete te tjera varet nga vendendodhja.

Ju lutemi dergoni pyetjet tuaja dhe pyesni per kohen e dorezimit ne qytetin qe ju deshironi.


 

Procesi i Punës në Classic Print

Konsultim Profesional

 

Pregatitja e porosisë

 

Printim - Prodhim

 

Shpërndarje

 

 

 

Klientët Tanë

Classic Print

“Classic Print” ofron shërbimet më cilësore në tregun e printimeve si gazeta, revista, libra, materiale publicitare, certifkata, fatura të cilësisë të lartë me elementë sigurie, të cilat janë një pjesë e gamës së artikujve që ofron kjo shtypshkronjë.

Stafi specializuar me një eksperiencë shumë vjeçare realizon punime nga më cilësoret në treg. Makineritë e “Classic Print” janë nga më cilësoret në tregun shqiptar.

Oferta e Fundvitit

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit nga Classic Print!
Ju falenderojmë që u rregjistruat!